cirkus cirkus cirkusGodmorgon solstrålar!
Idag blir en busy dag utanför bloggen. En av mina vänner har fyllt år i veckan och ska ha galej med cirkus-tema. Jag har lovat att hjälpa henne rigga dekoren i ett partytält på hennes föräldrars tomt där vi ska va. Innan dess måste jag spika min egen outfit och ta en dusch. Just nu känner jag mig inte så taggad på party men fram till kvällen har jag nog hunnit tänka om. This is how we party!

Love, T

IdolEn av mina barndomsvänner är med och har gått vidare i Idol. Ser framför mig hur han kommer bli en framtida flickfavorit. Tänk att man aldrig vet vilka man träffar/träffat och vad det är/blir av dem. Gäller att hålla sig på god fot med alla - man vet aldrig när man kan råka vara i beroendeställning till någon man just trampat på tårna :)

Fredag 17 september

Dagens träning
60 min promenad
8 min CT + rygg och magövningar

Dagens kost
Tidig frukost: Två fullkornsmackor med smör och ost + te
Sen frukost: 1 nutrilettdryck
Mellanmål: 1 päron
Mellanmål 1 banan
Sen middag: 1 hel baguette

Kommentar: Just nu mår jag illa efter att smällt i mig en hel baguette precis innan jag ska gå och lägga mig strax. Sååå onödigt. Kosten idag är klart underkänd. Som sagt blir det nystart efter helgen. Träningen känns bra och jag känner mig mör i kroppen. Förhoppningsvis lite träningsvärk imorgon.

Det blir lite träning imorgon också. Love, T

pappa-dotter-dag på stanÅh jag var helt slut när jag kom hem från träningen igår! Stupade i säng efter en dusch och kvällsmackor+te. Tyvärr känner jag ingen träningsvärk idag men det kanske kommer imorgon.... Passar i och för sig rätt bra att slippa ha ont i kroppen idag eftersom jag ska ha en heldag på stan. Pappa kom hem från Dubai (där han jobbar till och från) i veckan och har lovat mig en shoppingrunda. Pappa-dotter-dag med andra ord. Har tänkt spana in Acne pistols, vet att de är förra årets men jag har varit sugen enda sen dess.

Love, T

nu ska här svettasHar bestämt mig för att promenera till träningen. Det tar ca 20 minuter och med bra musik i ipoden laddar jag ordentligt mentalt. Vi har bokat ett step-pass så nu jävlar blir det att svettas! Hoppas jag hänger med någolunda i koordinationen bara, det här är inte ett pass jag brukar gå på.

Love, T

coffee breakEfter en tre timmars lång föreläsning mötte jag upp B på Espresso house. Där gör de vääärldens godaste chai-latte och vi unnade oss dessutom en varsin kanelbulle. Min braiga näringsriktiga kost får nog starta från och med måndag verkar det som... Helgen är fullplanerad med festligheter och veckan som varit har ju ändå varit katastrof.

B berättade om sitt alltid lika fartfyllda kärleksliv och jag kan inte låta bli att bli lite avundsjuk. Just nu dejtar hon en kille som verkar ha exakt allt man kan önska. Som om inte det vore nog verkar han även vara seriös och ute efter förhållande. Är inte det sällsynt idag!?

Nu har jag landat hemma och ska samla krafter här i tv-soffan ett tag. Klockan 20:00 ska jag möta upp min träningskompis och köra ett svettigt pass på gymmet. Im so in need of it.

Love, T

readytogo


Nu har jag fixat mig och målat naglarna i Mavalas nagellack RIGA. Det blir en heldag på universitetet tätt följt av en fika med min vän B som jag inte träffat sedan innna sommaren! Uppdaterar senare.
Love, T


Misslyckad morgonpromenad
Jag hade ju tänkt kliva upp 06:00 för att gå morgonpromenad men istället vaknar jag 03:00 av åskoväder och spöregn. Har legat och kollat på Kungar av Tylösand på Kanal5play.se fram tills nu... Finner inga ord för det programmet.
Det blir nog ingen promenad, känner mig inte så lockad att plaska runt därute.

Love, T

sleep tightHar suttit och halvkikat på Valduellen en stund men eftersom jag redan har röstat bryr jag mig inte allt för mycket... Istället blir det sängen nu. Sömn är viktigt och imorgon ska jag upp tidigt!

Sov gott bloggen & bloggvärlden som ännu inte hittat hit! Love, T.

Onsdag 15 september

Dagens träning
Yoga

Dagens kost
Frukost: svart kaffe
Lunch: lasagne
Middag/mellanmål/svull: 3 chokladbollar, 8 kakor "drömmar"


Kommentar: Låg mest ned och vilade under yogan. Matmässigt var det som ni ser ingen bra dag. Jag gillar inte såna här dagar då jag göra raka motsatsen mot vad jag vill/vet/borde. Försökte kompensera bort de tre senaste dagarnas överätning till en början, men som alltid när man tänker så blir det raka motsatsen. Kompensation inom mat är inget bra och fungerar inte. Schemat här ovan är inte likt mig men ibland slår det slint. Det är b la. pga detta jag behöver styra upp mina vanor igen nu. Fasta måltider resulterar i en jämn blodsockernivå och mindre onyttigheter. Inga konstigheter.

Imorgon är jag back on track. Love, T

Reebook EasytoneVad säger ni? Tror vi på det här?
Skorna som sägs ge dubbel träning på promenaden. Vardagsmotion. Jag är lite sugen på att testa men samtidigt borde jag prioritera ett par nya riktiga träningsskor. Easytonesen får man ju inte använda när man springer.

Mjaa jag tror nog detta är ett smart drag av Reebook. Vänner till mig som testat påstår att de fått träningsvärk efter en dag i skorna så uppenbarligen finns det ju någonting som fungerar med idéen. Huruvida de är värda dryga tusenlappen låter jag dock vara osagt. Men visst hade det varit kul att testa ett par imorgon bitti då jag planerar kliva upp 06:00 för en powerwalk.

Vem är då jag?Ni kan kalla mig Tindra. Mina vänner säger att jag är lik prinsessan Madeleine. Min familj säger att jag är omtänksam, driven och på gränsen till perfektionist.

Själv skulle jag nog vilja säga att jag är väldigt mycket antingen eller som människa. Antingen går jag in för det jag gör till 100% eller så lägger jag mig soffan och låter det va. Antingen bryr jag mig och blir exalterad och engagerad eller så rycker jag på axlarna och skiter i vilket. Detta är såklart inget jag gillar med mig själv. Jag jobbar just nu på att klara av att vara mer "medel". Det vill säga att släppa lite på kontrollen och bara följa med ibland. Att tvinga mig iväg och våga chansa ibland.

Jag är 21 år och bor i Stockholms innerstad. Jag studerar på universitetet och jobbar extra i butik vid sidan om. Jag bor själv i en tvåa och har inredning som stort intresse. Jag har få men nära vänner. Ingen pojkvän och även om jag skulle vilja så är jag rädd för att släppa in någon. Det hör säkert ihop med mitt kontrollbehov. Jag gillar att resa och upptäcka nya saker, älskar att organisera och planera. Jag bjuder ofta över mina nära och kära på middagar som jag kokat ihop efter recept. Matlagning är som roligast när man har någon att bjuda resultatet på. Jag hänger alldeles för mycket vid Facebook, är någolunda insatt i politiken och försöker hänga med i omvärlden. Min favoritstund på dagen är den på morgonen med DN och frukost i sängen. Jag är mer för mysiga hemmakvällar än utelivet på krogen. När det väl är fest är det dock all in som gäller. Jag får alltid höra att jag dricker fort när det är alkohol i glaset. Kanske för fort.

Den här bloggen kommer spegla mig mer med tiden. Jag hoppas ni följer med!

Välkommen till min TRÄNINGSBLOGG!!Nu kör vi! Det har varit en lång och härlig sommar. Träning och motion har alltid varit en stor del av min vardag. Kosthållningen däremot gick utför i takt med att sommaren och ledigheten smög sig på. För en vecka sen drog skolan igång igen och nu j*vlar är jag redo att sparka igång nya sunda vanor som matchar min träning. Till en början kommer jag gå ut lite extra hårt för att få resultat som motiverar. Det här är ingen svält-blogg med kortsiktiga tips på snabbaste vägen ner i vikt. Det här är en hälsosam blogg som förhoppningsvis blir en del i mitt (och kanske ditt?) nya hälsosamma liv. Det blir en höst med fokus på välmående träning och hälsa.

Är ni med mig?


RSS 2.0